AVG-verklaring

Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking getreden. De AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van privacyrechten en heeft ervoor gezorgd dat organisaties meer verantwoordelijkheden krijgen waar ze aan moeten voldoen.

‘dekermisbouwer.nl’ Erkent deze verantwoordelijkheid en maakt op deze pagina inzichtelijk hoe er met de AVG wordt omgegaan.

Contactformulier

Op de website ‘dekermisbouwer.nl’ wordt een contactformulier gebruikt. Hiermee worden gegevens over de server naar het e-mailadres van ‘dekermisbouwer.nl’ verzonden. Deze gegevens worden alleen gebruikt om uw vraag te kunnen beantwoorden. Tevens zij vermeldt dat ‘dekermisbouwer.nl’ in geen geval uw gegevens zal opslaan.

Google Analytics

De site ‘dekermismodelbouwer.nl’ maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van computer-data (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Hier treft u ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt en om rapporten over de website ‘dekermisbouwer.nl ’te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ‘dekermismodelbouwer.nl’ Heeft hier geen invloed op. Google heeft geen toestemming gekregen van ‘dekermismodelbouwer.nl’ om gegevens, verkregen via de site Analytics te gebruiken voor andere Google-diensten.

Beveiliging

De bescherming van uw gegevens wordt door ‘dekermisbouwer.nl’ serieus genomen en deze heeft passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website ‘dekermisbouwer.nl’ maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.